Palau dona suport a l'Associació Contra el Càncer a Lleida

Palau dona suport a l'Associació Contra el Càncer a Lleida

dimecres 17 de abril 2024

Reconeix el seu suport sanitari, social i vocacional a tot el territori de la província de Lleida, desplegant les seves funcions en totes les comarques


Xavier Palau, cap de l'oposició a la Paeria, ha fet una visita significativa a l'Associació Contra el Càncer a Lleida, acompanyat de Montse Berenguer, cap de llista del PP Lleida al Parlament. Palau ha expressat el compromís del grup popular amb l’entitat, una associació amb més de 5.300 socis, la qual demostra la seva capacitat de mobilització i influència en la societat. "Cal reconèixer el seu suport sanitari, social i vocacional a tot el territori de la província de Lleida, desplegant les seves funcions en totes les comarques ciutadanes", ha afegit el líder popular.

Per la seva banda, Montse Berenguer ha posat en relleu la importància del voluntariat de l'entitat, que compta amb més de 842 voluntaris compromesos. També ha destacat els diversos serveis que ofereix, com ara suport emocional, assistència social, atenció psicològica, fisioteràpia, activitats grupals, assessorament mèdic, nutricional, jurídic i suport a la investigació i recerca. "El paper del voluntariat és essencial en la lluita contra el càncer", ha afirmat Berenguer. "És admirable veure com aquesta entitat dedica els seus esforços a millorar la qualitat de vida dels afectats i les seves famílies", ha assenyalat.

← Tornar
© PARTIT POPULAR LLEIDA · Tots els drets reservats · Avís legal ·
PARTIT POPULAR LLEIDA Plaça Sant Joan, 13 3ª · 25007 Lleida