Berenguer presenta un pla integral per al benestar de la gent gran de Lleida

Berenguer presenta un pla integral per al benestar de la gent gran de Lleida

dilluns 29 de abril 2024

La candidata al Parlament del PP Lleida destaca la importància de dignificar i atendre les necessitats dels ciutadans de la tercera edat


Avui, la candidata al Parlament del Partit Popular de Lleida, Montse Berenguer, ha liderat un acte col·loqui amb la gent gran de Lleida a la Llotja, donant veu a aquest segment essencial de la població.

Berenguer ha presentat una agenda reformista destinada a millorar la qualitat de vida dels ciutadans de la tercera edat a Lleida. Ha destacat la necessitat de destinar una major partida pressupostària, especialment, per part de la Generalitat, per dignificar la situació de la gent gran del territori i augmentar el nombre de places públiques en els centres de dia. "És hora d'agilitzar les ajudes a la dependència i d’actuar decididament per afavorir el benestar de la nostra gent gran", ha assenyalat Berenguer.

En el context de les repercussions de la pandèmia de la COVID-19, Berenguer ha subratllat la importància de prestar especial atenció a la problemàtica de la soledat entre la gent gran i d'invertir recursos per atendre les seves necessitats. "Cal erradicar la soledat i garantir que la gent gran rebi el suport i l'atenció que es mereix", ha afirmat la candidata.

La candidata també ha proposat tirar endavant un pla d'inversions per eliminar les barreres arquitectòniques i garantir la seguretat viària dels ciutadans de la tercera edat. "És imprescindible crear un entorn segur i accessible per a la gent gran, que els permeti viure de manera autònoma i sense restriccions", ha destacat Berenguer.

En l'acte també han participat Xavier Palau, cap de l'oposició a la Paeria, i Marc Sisteré, número dos al Parlament del PP Lleida, reforçant així el compromís del Partit Popular amb el benestar dels ciutadans de la tercera edat a Lleida.

← Tornar
© PARTIT POPULAR LLEIDA · Tots els drets reservats · Avís legal ·
PARTIT POPULAR LLEIDA Plaça Sant Joan, 13 3ª · 25007 Lleida