El PP Lleida presenta un pla integral per a l'habitatge juvenil en un acte organitzat per Lleida Agenda a la Llotja

El PP Lleida presenta un pla integral per a l'habitatge juvenil en un acte organitzat per Lleida Agenda a la Llotja

dijous 18 de abril 2024

Reafirma el seu compromís amb la joventut lleidatana i el seu progrés exposant un pla que aborda les seves necessitats de manera integral i efectiva


En un acte organitzat per Lleida Agenda celebrat a Llotja, el Partit Popular de Lleida ha presentat aquesta setmana el seu pla estratègic per a la joventut, liderat per la candidata al Parlament de Catalunya, Montse Berenguer. L'enfocament principal del pla radica en la creació d'un marc propici perquè els joves puguin accedir a un habitatge assequible i condicions dignes, alhora que s'impulsen diverses iniciatives per al desenvolupament integral dels joves lleidatans.

Durant la seva intervenció, Montse Berenguer ha destacat la importància d'implementar un projecte d'habitatge en tots els municipis de la província de Lleida, amb un enfocament especial en l'habitatge social i un cost accessible, amb l'objectiu de respondre a les necessitats d'emancipació dels joves i ciutadans en general. "Cal garantir que cada jove tingui l'oportunitat d'aconseguir un habitatge digne sense haver de sacrificar altres aspectes essencials de la seva vida", ha assenyalat Berenguer.

A més de les propostes en matèria d'habitatge, la candidata del PP Lleida ha presentat altres iniciatives destinades a impulsar el desenvolupament integral de la joventut a la província. Entre aquestes propostes destaquen l'aposta per la formació professional dual, la consideració de la salut mental, la lluita contra l'estigma associat a aquesta problemàtica i la creació de més oportunitats laborals estables per als joves lleidatans. "És imprescindible que apostem pel talent i el futur dels joves lleidatans, donant-los les eines necessàries per créixer i desenvolupar-se plenament en tots els àmbits de la seva vida", ha conclòs Berenguer.

← Tornar
© PARTIT POPULAR LLEIDA · Tots els drets reservats · Avís legal ·
PARTIT POPULAR LLEIDA Plaça Sant Joan, 13 3ª · 25007 Lleida