El PP Lleida lidera un acte per la seguretat i contra l'Okupació amb García Albiol

El PP Lleida lidera un acte per la seguretat i contra l'Okupació amb García Albiol

dimecres 01 de maig 2024

La candidata al Parlament, Montse Berenguer, presenta el seu programa electoral en matèria de seguretat, amb la presència destacada de l'alcalde de Badalona


El Partit Popular de Lleida ha dut a terme avui un acte per la seguretat i contra l'Okupació al barri del Secà de Sant Pere, amb la finalitat de detallar el seu programa electoral en matèria de seguretat i combatre les ocupacions il·legals d'habitatges. La iniciativa ha comptat amb la presència de l'alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, i ha estat liderada per la candidata al Parlament de Catalunya, Montse Berenguer, i el cap de l'oposició a la Paeria, Xavi Palau.

Durant l'acte, la candidata al Parlament ha assenyalat que la seguretat és una de les principals preocupacions dels veïns de tota la província de Lleida. Els populars han expressat la seva fermesa en aquest tema i han exigit al govern central posar fi a la reincidència delictiva. "La nostra província està castigada per la inseguretat, la incivisme, la delinqüència i l'okupació", ha afegit Berenguer.

A més, han proposat la creació d'una oficina anti-okupa a Lleida, destinada a defensar els drets dels veïns afectats i les comunitats de propietaris perjudicades per les ocupacions il·legals. "És fonamental protegir als nostres veïns i els seus llars davant d'aquest tipus d'acció il·legal i garantir la presència de totes les forces i cossos de seguretat de l'Estat", ha subratllat Berenguer.

Xavi Palau, cap de l'oposició a la Paeria, ha exigit durant l'acte una major presència i coordinació policial als carrers de Lleida. A més, s'ha mostrat contundent al rebutjar qualsevol tipus d'ajuda municipal per als delinqüents i incívics. "És hora de posar fi a la impunitat i garantir la seguretat i tranquil·litat dels nostres ciutadans", ha declarat Palau.

L'alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, ha recolzat la iniciativa del Partit Popular de Lleida i ha destacat la importància de la seguretat ciutadana com a base fonamental pel benestar de la societat. "És vital treballar de manera conjunta per garantir la seguretat i la convivència als nostres barris", ha afirmat García Albiol.

L'acte ha posat de manifest el compromís ferm del Partit Popular de Lleida en la lluita per la seguretat i el respecte a la propietat privada, així com la seva voluntat de col·laboració amb altres líders polítics en la cerca de solucions efectives per als reptes que enfronta la província.

← Tornar
© PARTIT POPULAR LLEIDA · Tots els drets reservats · Avís legal ·
PARTIT POPULAR LLEIDA Plaça Sant Joan, 13 3ª · 25007 Lleida