El PP Lleida, en suport a la tasca d’AREMI

El PP Lleida, en suport a la tasca d’AREMI

dijous 02 de maig 2024

Reconeix la labor que realitza l’entitat com a escola d'educació especial, centre ocupacional i residència


Avui, la candidata al Parlament del Partit Popular de Lleida, Montse Berenguer, i Xavier Palau, cap de l'oposició a la Paeria, s'han reunit amb AREMI,  amb l'objectiu de recolzar la tasca que realitza l’entitat com a escola d'educació especial, centre ocupacional i residència.

Durant la trobada, Montse Berenguer ha destacat la importància de revisar i millorar els serveis socials a la demarcació de Lleida, en col·laboració amb el sector d'atenció a les persones amb discapacitat. "És fonamental garantir l'autonomia, la igualtat d'oportunitats i la no discriminació per a totes les persones amb discapacitat en tots els àmbits de la vida", ha afirmat Berenguer.

Els populars han proposat la creació d'una llei del tercer sector social que doti d'un marc legal i reconegui el paper i la contribució de les entitats socials catalanes.

Xavier Palau, per la seva banda, ha subratllat la importància de promoure la inclusió i l'empatia a tots els nivells de la societat. "És fonamental que treballem conjuntament per aconseguir una societat més inclusiva i justa per a tothom", ha assenyalat el líder popular.

A més a més, Berenguer ha sol·licitat al conjunt de totes les administracions que es reprengui el programa RESPIR, que ofereix suport puntual a les famílies d'usuaris de l'entitat AREMI amb discapacitat intel·lectual. "És crucial donar suport a les famílies que necessiten un respir, sigui per unes hores, un dia sencer o cap de setmana", ha afegit Berenguer.

El Partit Popular de Lleida reafirma el seu compromís amb les persones amb discapacitat i la seva determinació a treballar per millorar la seva qualitat de vida i garantir-los els drets i la dignitat que mereixen.

← Tornar
© PARTIT POPULAR LLEIDA · Tots els drets reservats · Avís legal ·
PARTIT POPULAR LLEIDA Plaça Sant Joan, 13 3ª · 25007 Lleida