El Júnior del Balàfia Vòlei vol aconseguir el bitllet per al Campionat d'Espanya

LLEIDA.COM - Balàfia Vòlei Lleida
BALÀFIA VÒLEI LLEIDA C/ Terrassa, 1 (Centre Cívic de Balàfia) · 25005 Lleida, Lleida

El Júnior del Balàfia Vòlei vol aconseguir el bitllet per al Campionat d'Espanya

dissabte 27 de abril 2024

Aquest cap de setmana disputa la Fase Final del Campionat de Catalunya


L'equip júnior masculí Autoescola Motocar Balàfia Vòlei disputa aquest cap de setmana la Fase Final del Campionat de Catalunya en què vol aconseguir un bitllet per al Campionat d'Espanys. Segons la normativa (a sota explicada), malgrat la lliga regular no ha acabat es té en compte els resultats i la classificació un cop finalitzada la vuitena jornada. En aquest sentit, l'equip lleidatà es classifica com a tercer classificat del Grup Promoció 1, perquè el FC Barcelona passa a ser segon per ser l'organitzador de la Fase.

Així, el Balàfia Vòlei haurà de disputar el primer partit (quarts de final) contra el 2n classificat del Grup Promoció 2, que és el CN Sabadell. 

La disputa de la Fase Final del Campionat de Catalunya i aconseguir una plaça per al campionat estatal seria un gran colofó a tota la feina que està fent l'entrenador de l'equip, Eddy Herrera (també jugador i 2n entrenador de l'equip de Superliga2), juntament amb el director tècnic i entrenador del primer equip, Sergi Mirada, amb la base i més, si es té en compte, que aquest equip compta amb fins a 6 jugadors que ja estan en dinàmica del primer equip amb participació molt activa d'alguns d'ells (4 jugadors juvenils: Kawa Couto, Edgar Hernández, Diego Cuerda i Pere Font i 2 jugadors júnior: Bernat Castellà i Ferran Garantó). 

La presidenta del club, Vanesa Ortega, "creiem que en esports com el nostre no tenim tantes oportunitats de classificar un equip per a un Campionat d'Espanya i, malgrat no hem aconseguit la permanència amb el primer equip, estem fent una gran treball amb la base i aquest grup de jugadors estan rendint a un gran nivell amb els seus equips i estem convençuts que aquest relleu generacional que fa temps que venim treballant aviat donarà els seus fruits també en el primer equip", ha assegurat .  

La seu del Campionat d'Espanya serà Saragossa i es disputarà del 15 al 19 de maig

← Tornar
© BALÀFIA VÒLEI LLEIDA · Tots els drets reservats · Avís legal ·
BALÀFIA VÒLEI LLEIDA C/ Terrassa, 1 (Centre Cívic de Balàfia) · 25005 Lleida, Lleida