El PP Lleida aposta per impulsar el turisme i promocionar la Vall d'Aran

El PP Lleida aposta per impulsar el turisme i promocionar la Vall d'Aran

dissabte 27 de abril 2024

Montse Berenguer, cap de llista al Parlament, presenta propostes per potenciar l'economia i el turisme a les comarques araneses


En una visita a la Vall d'Aran i l'Alta Ribagorça, la candidata del Partit Popular de Lleida, Montse Berenguer, ha presentat les seves propostes destinades a impulsar el turisme a les comarques del Pirineu i Aran, amb l'objectiu de generar riquesa, crear ocupació i potenciar aquesta important zona de la província de Lleida.

Berenguer ha posat de manifest el gran potencial turístic de la Vall d'Aran i la seva capacitat per beneficiar l'economia local. "La Vall d'Aran és un tresor natural i cultural que mereix ser descobert i gaudit per visitants de tot arreu, és una societat singular i moderna que, alhora, preserva l’essència del seu passat", ha afirmat la candidata popular.

La candidata del PP Lleida ha reclamat mesures concretes per impulsar el desenvolupament econòmic de la zona, incloent-hi una reducció del preu dels lloguers d'habitatges i una major oferta d'habitatge de nova construcció. "És fonamental garantir l'accessibilitat a l'habitatge per a residents i treballadors del sector turístic", ha assenyalat Berenguer.

Durant la seva estada a la Vall d'Aran, el Partit Popular de Lleida ha reiterat el seu compromís amb les tradicions, els costums locals i la preservació de la llengua aranesa. "La riquesa cultural de la Vall d'Aran és un patrimoni que cal protegir i promoure", ha afirmat Berenguer, destacant la importància de preservar la seva identitat pròpia.

← Tornar
© PARTIT POPULAR LLEIDA · Tots els drets reservats · Avís legal ·
PARTIT POPULAR LLEIDA Plaça Sant Joan, 13 3ª · 25007 Lleida