L'Atlètic Lleida Genuine debuta en un gran dia de futbol inclusiu

Escut Club Esportiu Atlètic Lleida
CLUB ESPORTIU ATLÈTIC LLEIDA C/ del Riu Ebre S/N · 25001 Lleida · Tel: 630134966

L'Atlètic Lleida Genuine debuta en un gran dia de futbol inclusiu

dilluns 06 de març 2023
Preview Atlètic Lleida Genuine
Preview Atlètic Lleida Genuine
Preview Atlètic Lleida Genuine

Aquest dissabte es va viure un gran moment de futbol al Ramon Farrus amb el debut de l’Equip Genuine de l’Atlètic Lleida que ha disputat el seu primer amistós davant un dels equips pioners de la Liga Genuine, el Nàstic de Tarragona.

S’han jugat dos partits en la modalitat de futbol 8 i el resultat , que és el de menys, ha estat d’una victòria per cada equip en dos encontres molt disputats i igualats i on s’ha vist jugades de gran qualitat i molt d’entusiasme i d’il·lusió en tots els participants i públic assistent.

Esportivament pels blaus arribava el moment de la veritat després de gairebé 4 mesos des que van començar els entrenaments i de la mà dels Místers Pepe Soldevilla i Borja Carrera ho han fet força bé, demostrant que tenen molta qualitat en les seves botes a més d’una entrega total.

El primer partit ha acabat amb un resultat de 3-4 i on el Nàstic ha fet vàlida a la seva efectivitat davant porteria, tot i trobar-se amb un Víctor Gonzalo a la porteria que ha fet aturades de gran mèrit. El primer gol de la història de l’Atlètic Lleida Genuine ha estat obra d’Alfonso Rey, amb una gran vaselina per sobre d’un encertadíssim porter visitant.

El partit ha estat de molta igualtat i de fet , s’ha pogut acabar en empat si als darrers minuts un gol dels blaus no hagués estat anul·lat per fora de joc.
El segon partit ha començat amb força per part dels blaus i els ha permés adquirir una còmoda avantatge al marcador i ha obligat al Nàstic ha intentat la remuntada que finalment no arribat. Al final de l’encontre el 5-2 ha recompensat el millor joc dels blaus.

GALERIA COMPLETA


Alineacions:

Nàstic Genuine – Mateu, Didac, Cristian, Ricard, Kevin, Cyro, Gerard, Xavi Gimenez, Aaron Cortés, Albert, Arnau Palomas, Mohamed, Arnau Pujol, Javi Sarabia i Brayan.

Atletic Lleida – 1r partit – Víctor Gonzalo, Alejandro, Sara, Alfonso, Alex, Joan, Antonio, Sergio, Javi Riera, Dani Barbado, Kevin i Jordi Rivas
Atlètic Lleida – 2n partit – Jesús Pena, Miquel, Desiré, Adrian Martinez, Antonio Uncles, Naim, José Antonio, Pau, Antonio Ortega, Jordi Reig, Adrian González

Els golejadors del dia han estat:

– Nàstic Tarragona– Javi Sarabia(2), Gerard, Mohamed, Ricard I Brayan
– Atlètic Lleida– Afonso Rei, Joan Espinet, Dani Barbado, Adrian Martinez (2), Antonio Uncles (2) i Pau Farré

← Tornar
© CLUB ESPORTIU ATLÈTIC LLEIDA · Tots els drets reservats · Avís legal ·
CLUB ESPORTIU ATLÈTIC LLEIDA C/ del Riu Ebre S/N · 25001 Lleida · Tel: 630134966