El Hiopos Lleida t'explica com fer el canvi de noms als carnets

Tel: 665 656 565 - 973 233 033
Força Lleida Espai Fruita - Barris Nord (Av. Prat de la Riba, 113) · 25005 Lleida, Lleida · Tel: 665 656 565 - 973 233 033

El Hiopos Lleida t'explica com fer el canvi de noms als carnets

dimarts 13 de agost 2024

Per a poder agilitzar la posterior descàrrega de l’abonament digital o recollida del carnet físic, us expliquem el procediment per a poder canviar els noms dels vostres carnets.

Per a posar-vos en context:

En el moment d’adquirir abonanements d’aquesta temporada a Liga Endesa, molts usuaris/es vau donar-vos d’alta a la nova plataforma i vau agafar més d’un abonament per a altres persones. Això comporta que tots els carnets portin el mateix nom.

“Canvi de propietat”

La informació que us detallem a continuació és per tal que pugueu canviar el nom dels carnets i que cada persona pugui gestionar el seu carnet, així com l’ús que li vulgui donar.

Com fer el “Canvi de Propietat”:

A continuació detallem els passos a realitzar. És imprescindible realitzar-los tots i en aquest ordre:

  • Tot abonat/da ha de tenir un compte d’usuari creat a la plataforma. (CLIC AQUÍ PER A FER-HO)
  • Un cop us hagueu registrat, el titular principal dels abonaments (o propietari actual: persona que va agafar abonaments amb el seu compte d’usuari) ha d’escriure un correu electrònic a incidencia@flleida.cat facilitant:
    • nom, cognoms i DNI seus
    • nom, cognoms i DNI de les persones a qui va agafar l’abonament i que prèviament ja s’han creat un usuari a la plataforma.
  • Des del club ens encarregarem de fer el canvi de titularitat dels abonaments, canviar els noms i de traspassar-ho personalment a cada abonat/da.

D’aquesta manera, cadascú tindrà el control del seu seient des de l’àrea d’usuari.

IMPORTANT

A partir del dilluns, 19 d’agost s’aniran fent efectius els canvis. Per a veure si s’ha realitzat, ho podreu consultar a la vostra àrea d’usuari.

← Tornar
© HIOPOS LLEIDA · Tots els drets reservats · Avís legal ·
Força Lleida Espai Fruita - Barris Nord (Av. Prat de la Riba, 113) · 25005 Lleida, Lleida · Tel: 665 656 565 - 973 233 033