Llorenç Bonet Gómez serà l’adjunt a la Direcció Esportiva del club blau

Tel: 973347114
Logo Lleida CF
LLEIDA ESPORTIU Av. del Doctor Fleming, s/n · 25006 Lleida · Tel: 973347114

Llorenç Bonet Gómez serà l’adjunt a la Direcció Esportiva del club blau

divendres 03 de maig 2024

També coordinarà els equips de Futbol 11 de la Base Blava


L'Àrea Esportiva del Lleida Esportiu experimentarà un seguit de canvis destinats a reforçar el vessant futbolístic potenciant la seva secretaria tècnica amb intenció d'incrementar la descoberta, captació i formació de nous joves talents que puguin nodrir tant la base com al Primer Equip.

La incorporació de Llorenç Bonet Gómez, com a adjunt a Raúl Fuster en les tasques de Direcció Esportiva, reorganitza l’organigrama de treball redistribuint la coordinació de la Base Blava. Bonet s'ocuparà del Juvenil i el Cadet A de Futbol 11 mentre que Salva Cambray coordinarà el Cadet B i l'Infantil així com els grups de Futbol 7 de la Fundació Esport i Salut Lleida. Joel Mur continuarà com a adjunt a la coordinació tant del Futbol 7 com del Futbol 11.

Llorenç Bonet és gestor esportiu i cultural i fundador i gerent de La Toca Football Sports. Ha estat director Esportiu al FIF Lleida, Coordinador del Futbol Base del CFJ Mollerussa i ha format part del cos tècnic del CF Balaguer, la UE Tàrrega i el Lleida Esportiu i ha estat entrenador de la selecció provincial en categoria Aleví per la Federació Catalana de Futbol. Així mateix, és autor de diferents llibres: el titulat Camp de Terra i el recentment presentat El meu germà era futbolista.

← Tornar
© LLEIDA CF · Tots els drets reservats · Avís legal ·
LLEIDA ESPORTIU Av. del Doctor Fleming, s/n · 25006 Lleida · Tel: 973347114