El Grup Municipal Popular presenta una moció per revitalitzar el Mercat de Fleming

El Grup Municipal Popular presenta una moció per revitalitzar el Mercat de Fleming

dilluns 22 de abril 2024

Xavier Palau, cap de l'oposició a la Paeria, destaca la urgència d'actuar davant aquest pilar de l'economia local i assegura que cal una resposta contundent per garantir el benestar dels paradistes existents


En el marc del Ple Ordinari de 26 d'abril de 2024, el Grup Municipal Popular, presentarà aquest divendres una moció per impulsar i revitalitzar el Mercat de Fleming. "Els mercats municipals són elements fonamentals per a la generació d'ocupació i el dinamisme econòmic de la nostra ciutat", ha expressat el cap de l'Oposició a la Paeria, Xavier Palau.

Palau ha subratllat la situació crítica del Mercat Fleming ha remarcat que requereix una acció immediata per revitalitzar-lo i convertir-lo en un motor econòmic i social per a Lleida i els municipis veïns. "Cal una resposta contundent per garantir la continuïtat del mercat i el benestar dels paradistes existents", ha exposat el líder popular.

Els populars consideren que s'ha d’impulsar la reforma del mercat de Ronda Fleming, adoptant diverses mesures per potenciar-lo, “sempre respectant i mantenint les parades actuals”, ha especificat Palau.

Amb aquesta iniciativa, el Grup Municipal Popular busca posar en marxa un pla integral per revitalitzar el Mercat Ronda Fleming i restablir-lo com un referent essencial de l'activitat comercial i social de la ciutat de Lleida.

← Tornar
© PARTIT POPULAR LLEIDA · Tots els drets reservats · Avís legal ·
PARTIT POPULAR LLEIDA Plaça Sant Joan, 13 3ª · 25007 Lleida