El Galacticat de Tàrrega ja té els 12 finalistes de la ‘Trobada de Talent’

REDACCIÓ
Publicat: 
21-06-2023
Actualitzat: 21-06-2023 1:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • El Galacticat de Tàrrega ja té els 12 finalistes de la ‘Trobada de Talent’
    Peu de foto: 
    Foto Ramon Sanmartín (Galacticat)

El 'Galacticat', la Mostra de Cinema Fantàstic i Terror de Ponent, ja té els 12 finalistes que formaran part de la segona edició de la ‘Trobada de Talent’, una reunió on directors i guionistes presentaran els seus projectes a productores i distribuïdores del món del cinema per mirar de tirar-los endavant. Entre les empreses productores i distribuïdores confirmades fins al moment, hi ha la distribuïdora de ‘As Bestas’, A Contracorriente Films, així com les productores Alhena Producciones, Benecé, Blooper Producciones, Calabaza Films, Caviar Films, Cineworld, Cocofilms, el Cañonazo, Galápagos, Gold Tower, Oberon Media i The Other Side, entre d’altres. Totes elles es reuniran a Tàrrega amb els 12 candidats, durant el cap de setmana del Galacticat, que enguany se celebra des del 26 de juny al 2 de juliol a Tàrrega.

Després d'un període de selecció on es van rebre 62 projectes, l'organització de la Trobada ha escollit 12 finalistes (quatre llargmetratges, quatre sèries i quatre curts), els quals tindran l'oportunitat de presentar-se davant les productores i distribuïdores durant el Festival. Els llargmetratges escollits són:  ‘63: La casilla del mal’, de Arancha Salamanca; ‘Y que le guste la pesca’, de Nach Solís; ‘La Quinta Columna’, de Pedro Garcíamejía i ‘Ananda’, de Roberto e Ivan R. Céspedes. Els projectes de sèries finalistes són: ‘Dead Fest’, de Antonio Garrido, Miki J. López i Abel Alfonso; ‘Los Urrutia’, d’Amaia Yoldi; ‘La Casa’, d’Israel Madran i ‘A l’oest de l’Edén’, d’Anna Maria Bofarull. Finalment, els curtmetratges són: ‘Las que están’, de Gala Díaz; ‘Cerrillos de la Jara’, d’Edu Ramos; ‘Jardines’, de Patricia Benedicto i ‘Mi casa hostil’, d'Ainhoa Bolaños i Silvia Espín.

També en el marc de la 'Trobada de Talent', els responsables del festival organitzaran una visita als productors, guionistes i directors per diferents indrets de la ciutat de Tàrrega per tal de mostrar-los possibles escenaris per enregistrar-hi cinema. El director del Festival, Ramon Bochaca, destaca que, tot i haver rebut menys propostes que l’any passat, “enguany són projectes més madurs i que ja tenen un cert recorregut i seleccions prèvies en d'altres pitchs nacionals i internacionals. És a dir, hi ha menys participació que l'any passat, però de més nivell”.

Comparteix

També t'interessarà