Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local d’Alcarràs detenen un home per tràfic de drogues

REDACCIÓ
Publicat: 
25-08-2023
Actualitzat: 25-08-2023 10:22
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local d’Alcarràs detenen un home per tràfic de drogues
    Peu de foto: 
    Foto: Mossos d'Esquadra

Van intervenir 15 grams de cocaïna, 94 d’haixix i diferents estris per manipular les substàncies estupefaents


Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra amb la col·laboració de la Policia Local d'Alcarràs van detenir ahir un home, de 39 anys, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública.

La detenció és resultat d'una investigació conjunta amb la Policia Local d'Alcarràs després de tenir coneixement de l'existència d'un punt de venda de drogues en un bloc de pisos del carrer Montserrat Roig del municipi. Després de diverses gestions d'investigació es va aconseguir ubicar el punt de venda i identificar el sospitós. Els agents van comprovar una afluència elevada de persones, alienes a l'edifici, que entraven i sortien amb pocs minuts de diferència.

Ahir, a primera hora, una unitat d'agents va entrar al pis investigat. Durant l'escorcoll es va detenir el traficant i es va intervenir 15 grams de cocaïna, 94 grams d'haixix i diferents estris per manipular drogues.

Amb aquesta detenció s'ha desmantellat un punt de venda molt actiu des d'on es distribuïa haixix i cocaïna, principalment.

El detingut passarà avui a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.

Comparteix

També t'interessarà