Halloween 2023: tres propostes per a sumar-te a la festa

REDACCIÓ - AMIC - Belleza Activa
Publicat: 
27-10-2023
Actualitzat: 27-10-2023 5:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Halloween 2023: tres propostes per a sumar-te a la festa
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu (Pixabay)

Un altre 31 d'octubre s'acosta i hi ha una pregunta que segur que et fas: Halloween, sí o no? I és que, encara que aquesta festa es torna més popular al nostre país any rere any, en la majoria dels casos encara estem lluny de l'espectacularitat americana, amb Heidi Klum com a referent. Nosaltres tenim la resposta: i és que no fa falta disfressar-se de dalt a baix per a celebrar la Nit de les Bruixes. Triomfaràs amb aquestes propostes que són tan senzilles com efectives.

  • Maquillatge terrorífic, en pocs passos

No fa falta que siguis una maquilladora experta per a recrear a un dels personatges més icònics de Halloween: La Catrina. Pren nota d'aquest tutorial per a principiants, només et faltarà afegir una diadema de flors!

Amb la tornada de la saga de terror Saw, una altra bona idea és ficar-se en la pell de Jigsaw. Les pel·lícules no m'apassionen, ni de bon tros, però reconec que aquest maquillatge és una passada.

  • Pentinats característics

Una altra manera d'aconseguir una bona disfressa amb molt poc esforç és triar personatges amb pentinats icònics, que siguin fàcils d'identificar. Per exemple, Miércoles Adams i les seves trenes XL.

Si no et ve de gust passar por, també pots sumar-te a la tendència Barbie i convertir-te en la icònica nina. Per a això, només necessitaràs un pentinat amb volum, puntes cap a fora... i una mica rosa!

  • El nail art, el teu gran aliat per Halloween

Si ets una amant dels detalls subtils, el nail art és la solució. Pots crear tota mena de dissenys, tant tu mateixa com amb l'ajuda d'algun expert.

Comparteix

També t'interessarà