Torna les Garrigues Guarnides, la 8a edició del concurs comarcal per embellir els pobles

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
29-05-2024
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Torna les Garrigues Guarnides, la 8a edició del concurs comarcal per embellir els pobles
    Peu de foto: 
    Imatge de la 7a edició de les Garrigues Guarnides ©CCGarrigues

El Consell Comarcal de les Garrigues convoca la 8a edició de ‘Les Garrigues Guarnides – Les Garrigues en Flor’, un concurs comarcal per embellir els pobles de les Garrigues, als municipis que han manifestat la voluntat de participar-hi.

El que fins ara es deia les Garrigues en Flor, enguany i com l’any passat, s'ha modificat a causa de la situació de sequera, i per això actualment el concurs s’anomena "les Garrigues guarnides”.

La 7a edició de 'Les Garrigues en Flor', enguany "Les Garrigues Guarnides"
Peu de foto: 
Consell Comarcal de les Garrigues

El concurs s’emmarca dins del pla estratègic comarcal Les Garrigues fent camí, dins de la campanya per embellir els pobles i el paisatge de les Garrigues, els principals objectius de la qual són:

  • Encaminar a posar les bases per embellir els pobles i el paisatge de les Garrigues com un indicador de qualitat de vida per a la població local. Un poble cuidat és un lloc més agradable per viure-hi i transmet una millor imatge envers els turistes.
  • Millorar la imatge dels pobles de les Garrigues com un element d’atracció per a la població i prendre consciència del valor de l’espai públic com un element de qualitat de vida i atractiu turístic.

Els espais hauran de romandre ornamentats del 24 de maig al 9 de juny de 2024, ambdós inclosos, encara que l’últim dia per enviar la fotografia amb l’ornamentació serà el 31 de maig fins a les 14 h, especificant el nom del participant, el poble i l’adreça. Les fotografies es podran enviar per correu electrònic o a través d’un formulari penjat al web del Consell Comarcal. Es podrà participar en més d’una categoria.

El jurat encarregat de seleccionar els guanyadors estarà format pel president del Consell Comarcal de les Garrigues, dos tècnics del Consell Comarcal i dos representants vinculats al món de la jardineria.

Per a la concessió dels premis, el jurat valorarà l'originalitat i impacte visual, la composició i proporció, la qualitat artística i disseny i l'harmonia de colors.

Pel que fa als premis, es dividiran en les següents categories:

  • Un premi a un ajuntament (consistent en una jornada tècnica sobre el paisatge urbà).
  • Els premis pels veïns guanyadors dels pobles (consistents en lots de productes de les Garrigues).
  • Un premi per votació popular (consistent en un lot de productes de les Garrigues).

El veredicte del jurat es farà públic durant el mes de juny/juliol, amb data i lloc per determinar, en un dels pobles guanyadors.

Cartell promocional de la 8a edició de les Garrigues Guarnides ©CCGarrigues
Comparteix

També t'interessarà