La festa de benvinguda de la UdL incorpora un mercat d'emprenedoria femenina

REDACCIÓ / Arnau Coma
Publicat: 
17-09-2024
Actualitzat: 17-09-2024 14:15
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • La festa de benvinguda de la UdL incorpora un mercat d'emprenedoria femenina
    Peu de foto: 
    Sexenni va presentar disc en l'anterior edició ©Sira Camarasa

La festa de benvinguda al nou alumnat de la Universitat de Lleida (UdL), que se celebrarà aquest dijous, 19 de setembre, presenta com a principal novetat un mercat de productes i serveis impulsats per dones emprenedores. Aquest esdeveniment, organitzat pel Consell de l’Estudiantat de la UdL i limitat a la comunitat universitària, tindrà lloc a la zona enjardinada del campus de Cappont a partir de les 5 de la tarda. Per assistir-hi, cal adquirir una entrada de forma anticipada.

El mercat, actiu entre les 17:00 h i les 21:00 h, reunirà una gran varietat de productes, com joies artesanals, roba, accessoris, làmines artístiques, tatuatges i gemmes dentals. També s'oferiran serveis com el disseny gràfic, la psicopedagogia i la programació neurolingüística, amb la participació confirmada d'una dotzena d'expositores. 

Figa Flawas i 31 FAM, caps de cartell de la Festa Major de l'Estudiantat de la UdL
Peu de foto: 
Els de Valls ja van actuar a la UdL al 2023/ Foto: Consell de l'Estudiantat UdL

Des del Consell de l'Estudiantat destaquen la importància de donar visibilitat a l'emprenedoria femenina i crear espais que permetin a les dones joves mostrar i comercialitzar els seus treballs, alhora que es genera consciència sobre la perspectiva de gènere en l’àmbit professional.

A més del mercadet, la festa inclourà actuacions de cultura popular catalana, amb la Colla Bastonera del Pla de l’Aigua i els castells dels Marracos, a partir de les 19:45 h. La música començarà a les 20:45 h amb la sessió de DJ Gabi Gómez, seguida per DJ Eric Mass, DJ Moncho i DJ Jordi Laro, fins a la mitjanit. 

Els organitzadors subratllen que aquesta festa no només és un moment de celebració, sinó una oportunitat per enfortir els llaços dins la comunitat universitària, promovent un ambient de convivència i creixement personal.

Comparteix

També t'interessarà