Ametller Origen obre a Vielha la seva primera botiga a la Vall d’Aran, una entitat territorial amb identitat pròpia

REDACCIÓ
Publicat: 
20-09-2024
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Ametller Origen obre a Vielha la seva primera botiga a la Vall d’Aran, una entitat territorial amb identitat pròpia
    Peu de foto: 
    Nova botiga d'Ametller Origen a Vielha ©Ametller Origen

Ametller Origen, companyia d’alimentació especialitzada en productes frescos i elaborats de qualitat, ha inaugurat avui la seva primera botiga a Vielha, situada a l’Avinguda Alcalde Calbetó Barra, 3, en una de les principals artèries de la ciutat de l’alcalde de la ciutat, Juan Antonio Serrano. “Vielha es felicita de tenir a la ciutat un establiment caracteritzat per la qualitat, una botiga de primer nivell que oferirà a la nostra ciutadania i visitants el servei que el caracteritza”, ha detallat Juan Antonio Serrano, alcalde de Vielha. “Aquest Ajuntament està fent importants esforços per tenir un comerç de qualitat per als residents i visitants, i l'Ametller Origen n'és prova. Pràcticament tots els locals comercials de la capital aranesa estan ocupats, cosa que demostra que som una població activa, atractiva i diversa amb un gran ventall d'oferta comercial i econòmica que ofereix els seus serveis a tota la Val d'Aran”, ha afegit Serrano.

Amb aquesta obertura, Ametller Origen dona un pas més en la seva estratègia d’expansió dins de territori, a la vegada que segueix estenent el seu propòsit de promoure un estil de vida saludable i sostenible facilitant l’accés a una alimentació més saludable, plaent i neta. “Teníem moltes ganes d’obrir la nostra primera botiga a la ciutat. Per a nosaltres la Vall d’Aran és una zona molt atractiva, amb un gran potencial on volíem invertir feia temps. Per això, fem aquest pas obrint la nostra primera botiga a Vielha, que esperem que tingui una molt bona acollida”, ha explicat Josep Ametller, cofundador i conseller delegat d’Ametller Origen.

Nova botiga d'Ametller Origen a Vielha ©Ametller Origen

La nova botiga ofereix un assortiment molt ampli de fruites i verdures fresques de collita pròpia, així com productes secs, refrigerats, cuinats de qualitat, celler, una zona de formatges tallats a mà, sushi, així com aliments de productors locals i tradicionals, com formatges, embotits, patés, productes fumats, iogurts, plats elaborats, sucs, melmelades, conserves, mels, galetes, brous o caviar elaborats a la comarca. Tanmateix, de nou, la companyia continua amb la seva estratègia comercial d’apostar per socis locals per gestionar dos dels espais de l’establiment, amb la carnisseria Juantxo i el forn de pa Codina. “Amb aquestes aliances amb productors i comerços locals, busquem oferir el millor de la Vall d’Aran, juntament amb productes de qualitat cultivats i elaborats per Ametller Origen”, ha destacat Ametller.

“Volem ser molt més que una botiga, volem ser el punt de trobada de tots els aranesos i araneses que basen la seva alimentació en productes frescos i oferir-los un nou espai, de més de 700 m2, on poder fer la seva compra completa”, ha detallat Ametller. Aquesta nova botiga, dissenyada per oferir una experiència de compra diferencial i còmoda, obre de dilluns a dissabte de 9 a 21 h i diumenges de 9 a 15h i ofereix servei click & collect, és a dir, els consumidors poden comprar online i recollir-ho a botiga, així com 15 places de pàrquing gratuïtes.

Comparteix

També t'interessarà