L’IRBLleida convoca una ajuda d’innovació

REDACCIÓ / Arnau Coma
Publicat: 
23-09-2024
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • L’IRBLleida convoca una ajuda d’innovació
    Peu de foto: 
    Formació d'Innovació ©IRBLleida
  • L’IRBLleida convoca una ajuda d’innovació

L’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida (IRBLleida) ha llançat la convocatòria per a personal de l’Institut anomenada "Projectes d'Innovació Llavor (ISP2024) en Biomedicina" amb l'objectiu de donar suport financer a noves idees que puguin conduir a la transferència efectiva de coneixements als sectors sanitari i empresarial.

Aquesta convocatòria forma part del pla de treball del departament d’Innovació de l’IRBLleida, que inclou formacions, assessoria en projectes d'innovació, subscripcions a pàgines de networking i la sol·licitud de protecció de la propietat intel·lectual. Aquest pla és possible gràcies, en part, al suport de la Diputació de Lleida, que ha contribuït amb més de 50.000 euros en ajuts per a la innovació.

El pla ha augmentat l'interès del personal investigador en participar en projectes d'innovació i protegir la seva propietat intel·lectual, potenciant l'impacte real dels resultats derivats de la recerca.

La convocatòria "Projectes d'Innovació Llavor (ISP2024) en Biomedicina" busca propostes que introdueixin nous conceptes en el camp de la biomedicina, especialment en àrees poc explorades o problemes de salut no abordats anteriorment. Entre les possibles àrees d'innovació es troben noves tecnologies i dispositius mèdics, solucions farmacèutiques, aplicacions d'intel·ligència artificial en sanitat i avenços en tecnologies sanitàries de la informació. En aquesta edició, la proposta guanyadora treballarà en teràpies innovadores contra l’ELA (Esclerosi Lateral Amiotròfica).

A través d'aquesta col·laboració amb l’IRBLleida, la Diputació de Lleida reafirma el seu compromís amb l'avenç científic i tecnològic.

Comparteix

També t'interessarà