L'Aplequet de la Fecoll torna als Camps Elisis amb activitats per a tota la família

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
25-09-2024
Actualitzat: 25-09-2024 12:34
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  •  L'Aplequet de la Fecoll torna als Camps Elisis amb activitats per a tota la família
    Peu de foto: 
    Arxiu. Aplec del Caragol de Lleida ©FECOLL

El diumenge 6 d'octubre, les colles de l'Aplec del Caragol de Lleida es reuniran als Camps Elisis per celebrar la 41a edició de la Trobada de Colles de Tardor, coneguda com l'Aplequet. Aquesta cita anual oferirà una jornada plena d'activitats lúdiques, culturals i de germanor, amb propostes per a totes les edats.

Les activitats començaran a les 10 del matí amb les tradicionals competicions de bitlles mixtes i parxís, seguides pel Ball de Vermut a les 13 hores, amenitzat per l'Orquestra Manhattan. Durant aquest ball, patrocinat per Yzaguirre, es lliuraran els premis de les competicions. El dinar de germanor, que reunirà les colles participants, tindrà lloc a les 14.30 hores.

Any de rècord per a la Fecoll amb més de 4.000 penyistes a l'Aplequet
Peu de foto: 
Foto: Miquel de Santiago

Durant el dia, els assistents podran gaudir de l'espai lúdic familiar Promenade Lleida, que oferirà activitats com jocs de construcció i habilitat, així com l'experiència de la Cúpula Leonardo Da Vinci, a càrrec de Festa i Fusta. Aquest espai estarà obert d'11.30 a 14 hores i de 16 a 18 hores, i també hi haurà inflables per als més petits.

A la tarda, la festa continuarà amb una segona sessió de ball a partir de les 17.30 hores, novament amb l'Orquestra Manhattan al Pavelló 3. L'esdeveniment conclourà cap a les 20 hores amb el final de festa.

Un Aplequet en creixement

L’Aplequet ha anat guanyant popularitat any rere any. En l'edició anterior, celebrada el 2022, hi van participar 4.000 collistes i 83 colles, un rècord d’assistència que va suposar un increment del 15% respecte a l'edició anterior. Tot i ser una versió més petita i familiar de l'Aplec del Caragol de maig, manté el mateix esperit de germanor i celebració de la cultura local.

Descompte per als collistes al Lleida City Remember Festival

Com a novetat, enguany l'Aplequet tindrà un preludi festiu la nit abans, amb el Lleida City Remember Festival, que se celebrarà el dissabte 5 d'octubre al Pavelló 3 de la Fira de Lleida, a partir de les 23 hores. Aquest festival comptarà amb reconeguts DJ com Jordi Veliz, Javi Level i Joseph Wonder, entre d'altres.

Els membres de les colles de l'Aplec gaudiran d'un descompte de 5 euros en la compra de les entrades online.

Amb tot, el cap de setmana del 5 i 6 d'octubre promet ser una gran celebració de la cultura, la música i la germanor entre els collistes i la ciutat de Lleida.

Comparteix

També t'interessarà