Rosa María Pérez Pérez nova gerent de la Regió Sanitària Lleida

REDACCIÓ / Arnau Coma
Publicat: 
01-10-2024
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Rosa María Pérez Pérez nova gerent de la Regió Sanitària Lleida
    Peu de foto: 
    Rosa Maria Pérez ©Servei Català de la Salut

El Departament de Salut ha designat Rosa María Pérez Pérez com a nova gerent de la Regió Sanitària Lleida i directora dels serveis territorials de Salut a la regió, amb efectes des de l'1 d'octubre de 2024. Pérez és doctora en Medicina i Cirurgia, especialitzada en Medicina Legal i Forense, i compta amb una àmplia trajectòria professional en àmbits com la psiquiatria forense, la mediació sanitària i l'ètica clínica.

Va ser la primera subdirectora de l'Institut de Medicina Legal de Catalunya - Divisió de Lleida, i entre el 2019 i el 2022 va coordinar el Grau de Medicina a la Universitat de Lleida (UdL), on imparteix classes de Medicina Legal i Forense. Pérez també ha col·laborat amb institucions com la UOC i ha ofert formació a cossos policials i departaments de la Generalitat. En l'àmbit de la recerca, ha treballat en projectes nacionals i internacionals sobre salut mental i suïcidi.

La seva trajectòria destaca també per haver estat la primera dona presidenta d'un Col·legi de Metges a Catalunya, liderant el Col·legi de Metges de Lleida del 2007 al 2014, i per haver exercit com a vicepresidenta del Consell de Col·legis de Metges de Catalunya.

Pérez substituirà Raül Llevot, qui ha estat al capdavant de la Regió Sanitària Lleida des del 2022.

Comparteix

També t'interessarà