Tot a punt al Barris Nord

REDACCIÓ / Arnau Coma
Publicat: 
04-10-2024
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Tot a punt al Barris Nord
    Peu de foto: 
    L’alcalde, Fèlix Larrosa, ha visitat aquest dijous els darrers treballs d’adequació ©Paeria de Lleida

El pavelló municipal Barris Nord de Lleida està preparat per a l'estrena històrica del Hiopos Lleida a l'ACB aquest diumenge, quan s'enfrontarà al FC Barcelona Bàsquet a les 18:30 hores. L'alcalde Fèlix Larrosa, acompanyat per membres de l'Ajuntament i el president del Força Lleida, Albert Aliaga, ha visitat les instal·lacions per supervisar els últims treballs d'adequació. Larrosa ha confirmat que les obres, incloent la impermeabilització de la coberta, estaran acabades a temps, garantint així que els aficionats podran gaudir d'aquest esdeveniment sense cap inconvenient.

Les millores al pavelló han suposat una important inversió, amb la col·laboració de la Diputació de Lleida, que ha permès renovar el parquet i adequar la pista. A més, s'han dut a terme una sèrie d'actualitzacions a les instal·lacions: millora del sistema d'il·luminació amb tecnologia LED, renovació de cistelles, marcadors, pantalles informatives, megafonia, vestidors, cabines de premsa, i la pintura de l'espai, entre altres.

Larrosa ha ressaltat que aquest esforç d'inversió no es limitarà al Barris Nord, sinó que s'ampliarà en el futur a altres instal·lacions esportives de la ciutat, amb l'objectiu de millorar el confort i garantir que aquestes compleixin amb les normatives.

L'alcalde ha destacat l'entusiasme i suport de l'afició lleidatana cap al Hiopos Lleida en aquest moment històric, destacant la confiança en l'equip i la seva capacitat per estar a l'alçada d'aquest nou repte a l'ACB.

Comparteix

També t'interessarà