Balaguer es prepara per a la 32a edició de Firauto, la Fira del Vehicle d'Ocasió i Complements

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
07-10-2024
Actualitzat: 07-10-2024 11:36
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Balaguer es prepara per a la 32a edició de Firauto, la Fira del Vehicle d'Ocasió i Complements
    Peu de foto: 
    Arxiu. Firauto Balaguer ©Paeria de Balaguer

La ciutat de Balaguer acollirà la 32a edició de Firauto, la Fira del Vehicle d’Ocasió i Complements, els pròxims dies 18, 19 i 20 d'octubre al pavelló Inpacsa. Aquesta cita anual, molt esperada per expositors i visitants, s'ha consolidat com un esdeveniment de referència a les terres de Lleida en el sector dels vehicles d'ocasió.

Durant els tres dies de fira, els visitants podran trobar una gran varietat de vehicles de totes les marques, models i estils, incloent-hi turismes, vehicles industrials, furgonetes, autocaravanes, i una àmplia gamma de complements per a motoristes. Firauto també comptarà amb un espai dedicat al món de les autocaravanes, que ha esdevingut un nou recurs turístic molt popular.

L’horari de la fira serà divendres a la tarda, de 16.00 h a 20.00 h, i dissabte i diumenge de 10.00 h a 14.00 h i de 16.00 h a 20.00 h. Els 18 expositors participants, tots amb segell de qualitat, oferiran al voltant de 200 vehicles revisats i garantits, que inclouran des dels més econòmics —amb preus inferiors als 6.000 € al Mercat de la Ganga— fins a vehicles de gamma alta, amb pocs quilòmetres i prestacions exclusives.

Un dels atractius principals de Firauto és la comoditat per als visitants, ja que poden comparar i adquirir vehicles sense haver de desplaçar-se de concessionari en concessionari. Aquesta fórmula pràctica afavoreix el contacte directe entre compradors i venedors, i facilita la compra d’un vehicle d'ocasió, que sovint té característiques úniques.

A més dels vehicles, la fira comptarà amb altres sectors representats, com el lloguer de caravanes, remolcs, maquinària industrial i serveis de retolació de vehicles. També s’oferirà una exposició didàctica titulada "Sortim", organitzada pel Departament de Promoció i Desenvolupament Social, que sensibilitzarà sobre el consum d’alcohol i la violència en l'oci nocturn.

Per segon any consecutiu, Firauto inclourà un espai dedicat a la mobilitat elèctrica, amb l'objectiu de conscienciar sobre la necessitat de contribuir a la protecció del medi ambient. A part de veure vehicles elèctrics exposats, els visitants rebran informació sobre els beneficis d'aquests vehicles, amb la col·laboració de la Paeria, que està en procés d'instal·lar punts de càrrega a diverses zones de la ciutat.

Finalment, la fira també oferirà activitats lúdiques per als més petits, amb un circuit de slot i un circuit de karts ecològics, garantint una experiència completa per a tota la família.

Firauto continua sent una referència en el sector de vehicles d’ocasió i manté el seu compromís amb la innovació, la qualitat i la sostenibilitat, oferint als visitants una àmplia oferta i serveis en un sol espai.

Comparteix

També t'interessarà