La proposta de lleure de Quàlia arribarà a 53 municipis i més de 3.000 persones aquest estiu

Tel: 663 263 494
LLEUREQUALIA Casa de Colònies · 25526 LLESP, Lleida · Tel: 663 263 494

La proposta de lleure de Quàlia arribarà a 53 municipis i més de 3.000 persones aquest estiu

divendres 28 de juny 2024

La cooperativa Quàlia ha presentat la programació d’activitats per aquest estiu que arribarà a 53 municipis diferents i beneficiarà a més de 3.000 persones, entre infants, joves i adults.

L'entitat ja compta amb més de 12 anys d'experiència en el sector del lleure i disposarà del bagatge de més de 340 professionals durant aquesta campanya pels diferents racons del territori, gran part d’ells en zones rurals, on sovint és difícil accedir-hi.

Amb l'objectiu de proporcionar activitats divertides, lúdiques, inclusives i educatives, Quàlia cobreix una àmplia gamma d’interessos i edats:

  • Casals d’estiu, dirigits a diferents franges d’edats d’infants de 3 a 12 anys. Aquest es divideix en: minicasalet, casalet, casalot, estiu XL i casal esportiu. Cadascun d’aquests casals compta amb una programació diferent i adaptada a les necessitats pedagògiques de la franja d’edat que va destinada i als gustos dels infants.
  • Camps de treball locals i de la direcció general de joventut, adreçats a joves de 12 a 17 anys, ofereixen una oportunitat de voluntariat, permetent als participants contribuir a comunitats locals a través de projectes de suport i col·laboració. Els camps locals es realitzen en horari de matí i els camps de treball de la direcció general de joventut són estades de quinze dies en què joves de tot Catalunya realitzen un voluntariat.
  • Colònies per a infants i joves de 4 a 16 anys, un total de cinc torns diferents en dues cases de colònies que es troben en plena natura, Llesp, a la Vall de Boí i Gerri de la Sal. Les colònies estan dividides segons les diferents edats de les franges d’edats que hi participen i també compten amb quatre temàtiques diferents: teatre, anglès, natura i riu i les primeres colònies.
  • Activitats de lleure dels diferents clubs de la cooperativa. Espais de vacances, socialització, cultura i gaudi per persones del Club de Lleure, del Club Social Airecel i del club Atelleu.
  • Curs de monitoratge, dirigit a persones a partir de 18 anys, on s’imparteix la formació necessària per obtenir la titulació oficial de monitor/a de lleure. Aquest estiu, la recentment inaugurada escola de formació impartirà un curs intensiu que durarà tot el mes de juliol.

Des de Quàlia s'ha valorat molt positivament la programació d'aquest estiu i s'ha volgut destacar la importància d'oferir una proposta inclusiva on totes les persones se'n sentin part i ningú quedi exclòs. A més, també s'ha volgut posar èmfasi en l'activació ecònomica del territori, arribant a gran part de la província de Lleida 

← Tornar
© Lleure Quàlia · Tots els drets reservats · Avís legal ·
LLEUREQUALIA Casa de Colònies · 25526 LLESP, Lleida · Tel: 663 263 494