Veïns de la Seu denuncien un prostíbul il·legal

SEGREcom
Publicat: 
30-01-2016
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Veïns de la Seu denuncien un prostíbul il·legal

Veïns del carrer Canonges de la Seu han denunciat que un pis d’aquesta via es destina a prostíbul sense que estigui regularitzat i van remarcar les molèsties que provoca. Els fets ja han estat denunciats en diverses ocasions davant dels Mossos d’Esquadra, la Guàrdia Urbana, l’ajuntament i el síndic municipal de greuges, però l’activitat, diuen, no cessa. La comunitat de propietaris de l’edifici assegura que "en aquest pis s’exerceix una activitat de bar amb reservats annexos sense permís municipal". Expliquen que els problemes es remunten al mes de gener del 2014 i que els veïns viuen "atemorits pels sorolls, molèsties i actes incívics". Segons expliquen, a l’edifici viuen menors d’edat "que ja no s’atreveixen a baixar i pujar sols per l’escala després d’haver viscut en diverses ocasions situacions molt poc agradables, com agressions i baralles". "És desesperant veure el que està succeint i esgotador témer contínuament pels nostres fills, que veuen el que està passant i que a les nits escolten sorolls", "patim trastorns del son", asseguren els veïns.

L’exercici de la prostitució no està legalitzat, però els prostíbuls sí que han de regularitzar-se.

L’ajuntament, per la seua banda, va admetre que coneix el problema i les queixes dels veïns i que mira d’arreglar-lo.

En aquest sentit, el primer tinent d’alcalde del consistori, Jesús Fierro, assegura que "estem treballant des de fa temps en aquest problema des de la Guàrdia Urbana i continuarem actuant fent tot el que és possible legalment amb l’objectiu de solucionar-ho".

L’ajuntament defensa que ja està buscant solucions

? Els veïns de l’edifici que han denunciat el prostíbul il·legal asseguren sentir-se "indefensos" i critiquen l’actuació de l’ajuntament. Segons la seua opinió, "ells (amb referència al consistori) tenen les eines per tal de solucionar el problema, ja que han corroborat que no compten amb llicència, però no fan res i estan consentint que continuï".

Comparteix

També t'interessarà