A la recerca de la millor oferta

SEGREcom
Publicat: 
31-01-2016
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • A la recerca de la millor oferta

Lleida Ocasió va viure ahir una jornada amb una molt bona afluència de públic, que, sumat al gran nombre de persones que també van visitar la mostra divendres, fa preveure una edició amb bons resultats. Segons van afirmar ahir els expositors, "divendres i ahir es van materialitzar nombroses vendes, la qual cosa apunta que el públic està més animat que en altres ocasions". El tipus de cotxe que el públic demana més és el turisme mitjà, amb uns preus entre els 10.000 i els 15.000 euros.

També tenen bona sortida els tot terrenys i les furgonetes com a vehicles industrials.

Respecte al perfil del comprador, eminentment són joves i públic familiar, en moltes ocasions el primer cotxe per al fill que s’ha tret el carnet i també el segon vehicle de la casa.

Entre les novetats d’aquest any, destaca la presència de firmes d’assessorament en la compra de vehicles, la garantia mecànica de vehicles d’ocasió i els productes de manteniment de vehicles.

També hi són presents empreses que venen i lloguen autocaravanes, un segment a l’alça. Els pavellons 3 i 4 de Fira de Lleida acolliran el saló Lleida Ocasió fins a aquesta tarda, on els visitants poden trobar fins a 450 vehicles a la venda de primeres marques.

Comparteix

També t'interessarà