El Villart Logístic torna a la Lliga amb una victòria a Vic

31-01-2016
  • El Villart Logístic torna a la Lliga amb una victòria a Vic

El Villart Logístic CTT Balaguer va tornar ahir a la Superdivisió amb una còmoda victòria a Vic (1-4), després que dilluns passat posés fi a la ciutat turca de Bursa a una excel·lent participació a l’ETTU Cup, competició en què van caure a quarts de final després d’haver superat tres rondes el seu segon any a Europa. L’equip de la Noguera és segon a la màxima categoria de tenis taula femenina, amb 10 victòries i una derrota en les 11 jornades disputades, un partit menys que el líder Cartagena, que té un balanç d’11-1, de 12 de jugats.

El primer punt per al Villart Logístic el va aconseguir la primera pala, Tingting Wang, que es va imposar amb molta comoditat a Claudia Caymel per 0-3. Els parcials, 6-11, 2-11 i 2-11, reflecteixen la superioritat de la jugadora xinesa de l’equip de Balaguer.

El Vic, un equip de la zona baixa de la classificació que només ha guanyat 4 partits per 8 derrotes en contra, va aconseguir igualar l’enfrontament amb el triomf de la ucraïnesa Natalya Prosvirnina per 3-0 sobre Loredana Dorca. La jugadora romanesa del Villart Logístic va substituir Anna Biscarri que, com dilluns a l’ETTU, no va poder desplaçar-se per motius laborals. Prosvirnina es va imposar amb parcials d’11-7, 11-8 i 12-10 per situar l’1-1 al global.

Les lleidatanes van tornar a posar-se per davant amb la victòria de Yanlan Li sobre Ana García per 2-3, en el partit que va resultar més igualat. García es va anotar el primer set per 12-10, Yanlan Li va remuntar amb un 3-11 i 4-11 i, al quart set, García es va imposar per 13-11. Però la jugadora del Balaguer va tancar el partit amb un 5-11 a la màniga definitiva.

Al doble, les lleidatanes Tingting Wang i Yanlan Li van tornar a mostrar la seua superioritat quan es van imposar 0-3 a García i Caymel, amb parcials de 5-11, 0-11 i 6-11 per l’1-3 al parcial.

I el partit el va tancar Tingting Wang, que tampoc no va donar opció a Prosvirnina, a qui va derrotar per 0-3, amb parcials de 6-11, 3-11 i 2-11, per situar el definitiu 1-4 que donava un nou triomf a la Lliga al Villart Logístic.

L’equip lleidatà no tornarà a disputar cap partit fins al proper mes de març.