Centenars d’amants de l’acordió se citen en la Trobada del Pirineu

SEGREcom
Publicat: 
01-08-2016
Actualitzat: 01-08-2016 13:04
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Centenars d’amants de l’acordió se citen en la Trobada del Pirineu

La Trobada d’Acordionistes del Pirineu va celebrar ahir la segona jornada i ho va fer de forma multitudinària, ja que centenars d’amants d’aquest instrument es van donar cita en els diferents concerts programats. Entre aquests, el que va obrir l’agenda del dia al parc de l’Església d’Arsèguel, que va protagonitzar la música de l’Orquestrina Trama, formada per Ivan Caro (gralla i flabiol), Liv Hallum (acordió diatònic), Ivan Garriga (violí), Núria Llobet (violí), Boris Pi (bateria) i Marc Figuerola (contrabaix). Mentrestant, els espectadors es van animar i molts van ballar davant de l’escenari.

Però els assistents al certamen no només van poder disfrutar dels concerts programats, sinó també d’algun d’espontani. I és que un grup de visitants procedents del País Basc van improvisar algunes cançons al carrer per a gaudi dels transeünts, molts dels quals eren turistes que passen l’estiu a l’Alt Urgell i la Cerdanya.

El certamen ja va viure divendres una nit d’èxit amb el Concert de les 13 nacions, que va atreure 500 persones i que per segona vegada en molts anys va poder celebrar-se, gràcies al bon temps, als jardins del Seminari. Ahir a la nit estava previst a Arsèguel el concert central de la trobada.

Notícies relacionades: 
Comparteix

També t'interessarà