Actualitat

El Lleida renova fins al 2018 Mia Guasch i Arnau Tobella

SEGREcom
10-08-2016
  • El Lleida renova fins al 2018 Mia Guasch i Arnau Tobella

El Lleida ha ampliat per un any més els contractes del centrecampista Mia Guash i del lateral esquerrà Arnau Tobella, que finalitzaven la seua vinculació amb el club a final de temporada. Un i l’altre seguiran defensant la samarreta blava les dos properes campanyes, fins al 2018. En el cas del tarragoní Mia Guasch, de 22 anys, el director esportiu, Jordi Esteve, va destacar "el marge de progressió" que ha tingut el jugador i la seua "ràpida adaptació a la Segona divisió B". La temporada passada Mia va disputar 14 partits amb el primer equip i va anotar un gol. Pel que fa al barceloní Arnau Tobella, de 24 anys, que va jugar 25 partits entre la Lliga i el play-off d’ascens, Esteve va valorar que es tracta d’un futbolista "que ja té recorregut en la categoria" i que disposa de "capacitat de millora", per la qual cosa en aquest curs pot arribar a convertir-se en "un jugador important dins de la plantilla". Quant a la sortida prevista de Julen Colinas, club i jugador continuen sense tancar l’acord, encara que s’espera que pugui produir-se en les properes hores. Colinas té una oferta per incorporar-se a la Cultural Leonesa.

D’altra banda, el lleidatà Pere Milla, exjugador del club, va ser presentat ahir per l’UCAM Múrcia, de Segona A, on coincidirà amb un altre exfutbolista blau, Jesús Imaz.

El Lleida juga avui davant del Reus i el Badalona serà el rival a la Copa

El Lleida, que aquesta tarda juga un amistós a Salou davant del Reus (19.00), tindrà com a rival a la tercera ronda de la Copa Catalunya el Badalona, que ahir va eliminar per penals el Vilafranca, després de l’1-1 amb què va finalitzar el partit. Ja que Badalona i Lleida també han de jugar a la primera jornada de Lliga, el partit, que s’havia de jugar dissabte, serà probablement ajornat.

Comparteix

Altres notícies del dia