A punt el disseny per recuperar l’antiga via d’Era Artiga de Lin

SEGREcom
Publicat: 
17-09-2016
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • A punt el disseny per recuperar l’antiga via d’Era Artiga de Lin

El Conselh Generau d’Aran presentarà el proper mes d’octubre als alcaldes de Vielha i Mijaran, Es Bòrdes, Aubèrt i Vilac el projecte de recuperació de l’antic camí que connecta el pont de Soberado amb Hònt deth Gresilhon, Uelhs deth Joèu i Plan dera Artiga, després de finalitzar la prova pilot per regular l’accés motoritzat a Era Artiga de Lin (Ermita-Plan dera Artiga). L’accés s’ha restringit durant els mesos de juliol i agost i la primera setmana de setembre per preservar aquest espai natural.

L’objectiu de la recuperació d’aquest camí és habilitar a l’inici d’aquest sender un aparcament natural com a alternativa per facilitar l’accés i reduir el temps de recorregut d’aproximadament una hora. Així mateix, l’antic camí de l’aigua quedaria incorporat en aquest nou itinerari.

El síndic, Carlos Barrera, va destacar que la reunió amb els alcaldes té per objectiu compartir les propostes per potenciar Era Artiga de Lin com un entorn natural de màxima excel·lència tant en els petits recorreguts com en l’inici de la ruta aranesa a l’Aneto.

Comparteix

També t'interessarà