• Marijn van den Berg guanya la 4a etapa de la Volta a Catalunya amb arribada al centre de Lleida
    Peu de foto:
    Guanyador de l'etapa Marijn van den Berg - Foto: Ajuntament de Lleida
    Imatge de l'arribada de van del Berg a meta - Foto: Ajuntament de Lleida

Aquest dijous, l'alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, acompanyat pel regidor d'Esports de La Paeria, Jackson Quiñónez, ha estat present a l'arribada de la 4a etapa de la Volta Ciclista a Catalunya, amb la línia de meta situada al carrer Príncep de Viana de Lleida. La victòria d'aquesta etapa ha estat per al ciclista Marijn van den Berg de l'equip EFprocycling, en un emocionant sprint multitudinari a gran velocitat. A la classificació general, Tadej Pogačar de l'UAE Team Emirates, manté ferma la seva posició com a líder de la cursa.

L'alcalde Larrosa ha estat l'encarregat de lliurar el Premi de la Ciutat de Lleida a Marijn van den Berg, mentre que ha rebut el cartell de l'actual edició de la prova catalana de mans del president de la Volta Ciclista a Catalunya, Rubèn Peris.

La 103a edició de la Volta Ciclista a Catalunya, que ha retornat avui a la ciutat de Lleida després de onze anys, va iniciar-se el 18 de març i culminarà el diumenge 24 de març, al emblemàtic Circuit de Montjuïc de Barcelona, després d'haver recorregut set etapes per tot el territori català.

Aquest any, la competició presenta una llista d'inscrits impressionant, encapçalada per l'eslovè Tadej Pogacar, doble guanyador del Tour de França. El prestigiós pelotó inclou altres noms destacats com Egan Bernal i Geraint Thomas, també guanyadors del Tour de França, així com el nord-americà Sepp Kuss, campió de la passada edició de la Vuelta a España.

La Volta Ciclista a Catalunya és una de les proves més rellevants de l'elit ciclista mundial, amb una àmplia cobertura mediàtica que arriba a 190 territoris de tot el planeta, gràcies a la difusió en 36 televisions i plataformes digitals, així com a 3 agències de notícies. El pas de la cursa per Lleida, des de l'arribada fins al lliurament dels premis, es converteix en una finestra visual de la ciutat a tot el món.

A Europa, la Volta es pot seguir a través d'Eurosport en 54 països diferents, mentre que la presència de la cursa arriba a tots els continents mitjançant les retransmissions diàries d'operadors de tot el món.